fbpx

Erik Orgu ürdileib

Erik Orgu ürdileib

Erik Orgu ürdileiva retsept on töötatud välja koostöös Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teaduritega. Tulemuseks on saadud leib, milles on 40% vähem süsivesikuid kui teistes leibades, lisaks sisaldab see rikkalikult kiudaineid ja ainult looduslikult esinevaid suhkruid. Leib on valmistatud traditsiooniliselt kääritatud juuretisega.

Koostisosad:

rukkikroovjahu, rukki-täisterajahu, joogivesi, täistera kaerajahu, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, linaseemned,  rukkilinnas, inuliin, tsitruskiud,  ürdid 1,7% (petersell, küüslauk, tüümian), meresool.

Toitumisalane teave:

100g toodet sisaldab: energia 940kJ/225kcal, rasvad 7,9g, millest küllastunud rasvhapped 0,9g, süsivesikud 22g, millest suhkrud 1,2g, kiudained 16g, valgud 8,3g, sool 1,2g.

Kaal: 350g