Erik Orgu ürdileib
Erik Orgu ürdileiva retsept on töötatud välja koostöös Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teaduritega. Tulemuseks on saadud leib, milles on 40% vähem süsivesikuid kui teistes leibades, lisaks sisaldab see rikkalikult kiudaineid ja ainult looduslikult esinevaid suhkruid. Leib on valmistatud traditsiooniliselt kääritatud juuretisega.
Koostisosad:
rukkikroovjahu, rukki-täisterajahu, joogivesi, täistera kaerajahu, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, linaseemned, rukkilinnas, inuliin, tsitruskiud, ürdid 1,7% (petersell, küüslauk, tüümian), meresool.
Toitumisalane teave:
100g toodet sisaldab: energia 940kJ/225kcal, rasvad 7,9g, millest küllastunud rasvhapped 0,9g, süsivesikud 22g, millest suhkrud 1,2g, kiudained 16g, valgud 8,3g, sool 1,2g.
Kaal: 350g