Kirsi-hapukooretort

Kirsi-hapukooretort

Kakao-hapukoorekreemiga kahe kihiline biskviittort. Pealmisel pinnal kirsimoos ja želee, küljed kaetud pähklilaastudega, kaunistatud martsipanist roosi ja šokolaadilehtedega.

Koostisosad:

nisujahu, kirsimoos 18,2% (kirsid, suhkur, vesi, paksendaja: tärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, difosfaadid; säilitusaine: kaaliumsorbaat), hapukoor 17,7%, suhkur, kanamuna, stabilisaator (glükoosisiirup, glükoos, hüdrogeenitud taimne rasv- palm, modifitseeritud tärklis- kartul, emulgaatorid: E471, E472a; želatiin, piimaproteiin, stabilisaatorid: E340, E415; lõhna- ja maitseained), maapähkel, kakao, suhkruroos (tuhksuhkur, kartulitärklis, munavalgepulber), valge glasuur (suhkur, hüdrogeenitud taimne rasv, emulgaator: sojaletsitiin), želeerivad ained: agar ja pektiinid; toiduvärvid: titaandioksiid, raudoksiidid ja -hüdroksiidid; stabilisaator: glütserool, toiduvärvid: E100, E131; sool.

Toitumisalane teave:

100g toodet sisaldab: energia 1244kJ/296kcal, rasvad 8,9g, millest küllastunud rasvhapped 4,8g, süsivesikud 45g, millest suhkrud 27g, valgud 5,0g, sool 0,4g.

Kaal:

1100g