Maasika-rabarberikook

Maasika-rabarberikook

Keeksipõhjal küpsetatud koogis saavad kokku magus maasikas ja värskendav rabarber. Kook on kaetud rohke võipuruga. Proovi kooki ka soojalt. Soojendamiseks eemalda koogilt kaas ja aseta kook koos vormiga ca 10 minutiks 200 C ahju. Maiusta koos jäätise, vahukoore või vaniljekastmega.

Koostisosad:

maasikad 16,7%, rabarber 16,7%, suhkur, nisujahu, munamass, toiduõli, vesi,   või, nisutärklis, glükoosisiirup, kartulitärklis, kergitusained:E450, E500, E336, vadakupulber, emulgaator : rasvhapete mono- ja diglütseriidid, jogurtipulber, sool, stabilisaator E339, E516,  paksendajad: ksantaankummi, naatriumalginaat, porgandipulber.

Toitumisalane teave:

100g toodet sisaldab: energia 1256kJ/300kcal, rasvad 14g, millest küllastunud rasvhapped 4,3g, süsivesikud 41g, millest suhkrud 23g, valgud 3,3g, sool 0,6g.

Kaal:

450g