fbpx

Kihiline pralineetort

Kihiline pralineetort

Krõbeda pralinee ja õunamoosiga liivataignast põhjadega tort. Tort on pealt kaetud šokolaadiglasuuriga. Tort sobib ka piknikule näpu vahelt söömiseks ?.

Koostisosad:

nisujahu, margariin (taimne rasv: palm, taimne õli: raps, kookos; joogivesi, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, letsitiin-raps; sool, säilitusaine: sorbiinhape, toiduvärv: beetakaroteen, lõhna- ja maitseained), pralinee 16,5% (suhkur, kakaovõi, kakaopasta, piimapulber, piimarasv, palmirasv, sarapuupähkel, kakaopulber, emulgaator: sojaletsitiin, kergitusained: naatriumvesinikkarbonaat, ammooniumkarbonaat), suhkur, õunamoos (suhkur, õunad, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat), kanamuna, vahukoor, tume glasuur (suhkur, hüdrogeniseeritud taimerasv: palm, kakao, vadakupulber, vaniliin), sool.

Toitumisalane teave:

100g toodet sisaldab: energia 1672kJ/398kcal, rasvad 14g, millest küllastunud rasvhapped 8,2g, süsivesikuid 54g, millest suhkrud 26g, valgud 6,2g, sool 0,3g.

Kaal:

1000g